המלצה של יפעת
מצרכים:
400 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר רגילים או בטעם שוקולד
מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ"ל)
100 גרם שוקולד מריר
לציפוי:
חצי מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (125 מ"ל)
100 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה:
-טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים לפירורים (דקים או גסים).
-מניחים בקערה את קוביות השוקולד המריר (100 גרם) והשמנת המתוקה (מיכל) וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
-מוסיפים לקערה את פירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב עד שכל הפירורים מכוסים בצורה אחידה בתערובת השוקולד.
-יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ומהדקים היטב לתחתית.
-מכניסים למקפיא עד להכנת הציפוי.
–מכינים את הציפוי:
-מניחים בקערה קוביות השוקולד מריר (100 גרם) ושמנת המתוקה (חצי מיכל) וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
-יוצקים על העוגה בצורה אחידה.
*שומרים את העוגה במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה