יום שני, 10 בפברואר 2020

עוגת היומולדת של תמר- ביסקוויטים קרם וניל תותים וג'לי

כשתמר נולדה התחלתי לחשוב איזה עוגה הכי מתאימה לאיך שהיא נראית, וזה מה שיצא

לבסיס: 150 גרם פתי בר ו- 100 גרם חמאה.
לפורר פתי בר, להמיס חמאה במיקרו, לערבב ולשטח בתבנית 24

לקרם: פודינג וניל, שמנת מתוקה, כוס חלב - במיקסר 3 דקות במהירות גבוהה

להקפיא. 

לחתוך תותים או אפרסקים משומרים לפרוסות דקיקות. לסדר יפה על העוגה. 

להכין ג'לי לפי ההוראות, לקרר רק קצת ולמזוג על העוגה. 

להקפיא. 

להפשיר שעתיים לפני הגשה. אחרת העוגה רכה מדי וקשה לחתוך אותה ולשמור על הצורה היפה. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה