פשטידה פשוטה ומוצלחת מאוד
רכיבים:
בצל - 1 סגול 1 לבן- קצוצים
מלח פלפל מוסקט
2 כרישות חתוכות לפרוסות קטנות
2 כפות פירורי לחם
2 כפות אבקת עוף
קופסה 250 מסקרפונה
חצי קופסא קוטג'
3 ביצים
תנור על 180-200 מעלות לחצי שעה- 40 דקות
מטגנים בצל וכרישה עד הזהבה
בקערה שמים פירורי לחם ואבקת מרק - לשם מוסיפים את הבצל והכרישה המטוגנים ומערבבים
בקערה נפרדת מערבבים - ביצים, קוטג', מסקרפונה, תבלינים
מערבבים הכל יחד ומעבירים לפיירקס משומן. מעל לפזר פרמז'ן ושומשום
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה