יום שני, 10 בפברואר 2020

פשטידת כרישה של גליה

פשטידה פשוטה ומוצלחת מאוד

רכיבים: 
בצל - 1 סגול 1 לבן- קצוצים
מלח פלפל מוסקט
2 כרישות חתוכות לפרוסות קטנות
2 כפות פירורי לחם
2 כפות אבקת עוף
קופסה 250 מסקרפונה
חצי קופסא קוטג'
3 ביצים

תנור על 180-200 מעלות לחצי שעה- 40 דקות

מטגנים בצל וכרישה עד הזהבה
בקערה שמים פירורי לחם ואבקת מרק - לשם מוסיפים את הבצל והכרישה המטוגנים ומערבבים
בקערה נפרדת מערבבים - ביצים, קוטג', מסקרפונה, תבלינים

מערבבים הכל יחד ומעבירים לפיירקס משומן. מעל לפזר פרמז'ן ושומשום

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה