יום שני, 10 באפריל 2017

פסטה נוסח איטליה

פסטה נוסח איטליה

חברה שלי ואני חיפשנו מתנה לחנוכת בית של חברה משותפת. החלטנו לקנות מצרכים בחנות של מזונות גורמה ולהרכיב איזשהו מארז יפה. בחנות ישב בחור נחמד שהסתבר שהוא הסו-שף במסעדת כתית - אליהו משה. הוא הרכיב לנו מצרכים למתכון וכתב את המתכון על דף שצירפנו למארז. צילמתי לי את המתכון, הכנתי אותו כמה פעמים, זה יוצא ממש טעים, ומאוד פשוט להכנה!

מה שצריכים:
פסטה
ארטישוק קונפי
זיתי קלמטה
עלי בזיליקום טריים
בצל סגול סלייס (חצי בצל)
שן שום פרוס
עגבניות מיובשות
פרמזן

מה שעושים:
מבשלים את הפסטה
במחבת מניחים מעט שמן זית, עם בצל סגול ומאדים מעט. מוסיפים שום ומאדים עוד קצת
מוסיפים עגבניות מיובשות, מאדים דקה, מוסיפים ארטישוק. מוסיפים 2 כפות ממי הפסטה כדי לקבל נוזל שהוא רוטב.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים עלי בזיליקום טריים וזורים פרמזן.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה