פריטטה- חביתה משודרגת
בעודי מטיילת בדרום אמריקה התחבב עלי המאכל הזה עד מאוד, שם זו מנת חובה בכל מסעדה והיא מכילה תפוחי אדמה ונקניקים שונים.
מה צריך:
תפו"א גדול
1 בצל
נקניק כלשהו
ביצים (ביצי חופש!)
מה עושים:
חותכים תפו"א לפרוסות ומטגנים בחמאה עד שמשחימים ושמים בצד.
טורפים ביצים עם חלב ומתבלים במלח ופלפל.
מטגנים בנפרד בצל עם נקניקיות , כשהם שמשחימים מוסיפים את תפו"א ואת הביצים שיכסו את הכל ומטגנים עד שמבושל
מעבירים מרית מתחת לפריטטה, מכסים בצלחת שטוחה והופכים לתוכה את הפריטטה ואז מטגנים מהצד השני 3-4 דקות.
אפשר להוסיף גבינה מלמעלה ולהשלים אפייה בתנור.
מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
בעודי מטיילת בדרום אמריקה התחבב עלי המאכל הזה עד מאוד, שם זו מנת חובה בכל מסעדה והיא מכילה תפוחי אדמה ונקניקים שונים.
מה צריך:
תפו"א גדול
1 בצל
נקניק כלשהו
ביצים (ביצי חופש!)
מה עושים:
חותכים תפו"א לפרוסות ומטגנים בחמאה עד שמשחימים ושמים בצד.
טורפים ביצים עם חלב ומתבלים במלח ופלפל.
מטגנים בנפרד בצל עם נקניקיות , כשהם שמשחימים מוסיפים את תפו"א ואת הביצים שיכסו את הכל ומטגנים עד שמבושל
מעבירים מרית מתחת לפריטטה, מכסים בצלחת שטוחה והופכים לתוכה את הפריטטה ואז מטגנים מהצד השני 3-4 דקות.
אפשר להוסיף גבינה מלמעלה ולהשלים אפייה בתנור.
מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה