יום שבת, 15 בספטמבר 2012

פריטטה

פריטטה- חביתה משודרגת
בעודי מטיילת בדרום אמריקה התחבב עלי המאכל הזה עד מאוד, שם זו מנת חובה בכל מסעדה והיא מכילה תפוחי אדמה ונקניקים שונים.

מה צריך:
תפו"א גדול
1 בצל
נקניק כלשהו
ביצים (ביצי חופש!)

מה עושים:
חותכים תפו"א לפרוסות ומטגנים בחמאה עד שמשחימים ושמים בצד.
טורפים ביצים עם חלב ומתבלים במלח ופלפל.
מטגנים בנפרד בצל עם נקניקיות , כשהם שמשחימים מוסיפים את תפו"א ואת הביצים שיכסו את הכל ומטגנים עד שמבושל
מעבירים מרית מתחת לפריטטה, מכסים בצלחת שטוחה והופכים לתוכה את הפריטטה ואז מטגנים מהצד השני 3-4 דקות.
אפשר להוסיף גבינה מלמעלה ולהשלים אפייה בתנור.
מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה